Emma Angelroth

Managementkonsult & Samtalsterapeut

Jag hjälper drivna kvinnor med mycket empati för andra att sätta gränser och sluta trycka undan sin kropps signaler.
Som managementkonsult har jag arbetat med ledarskapsutveckling, affärsutveckling, strategier, trendsspaning, företagskultur och värdegrundsarbete innan jag valde att fördjupa mig inom HR-frågor.
För att vi ska må bra på riktigt är det så viktigt att vi förstår oss själva på djupet. I mitt liv kom jag till slut till en punkt där jag kände att jag tappat bort mig själv och det jag verkligen behövde för att må bra.

Detta gjorde att jag började gå i samtalsterapi vilket blev en stor game changer för mig. Jag fortsatte med att plugga till samtalsterapeut och läsa allt jag kunde komma över kring relationen vi har till oss själva och ställde mig själv frågan

– varför får inte alla lära känna sig själva på djupet?

Utifrån min erfarenhet av att ha arbetat med ledarskapsutveckling för företagsägare och VD tillsammans med min erfarenhet som samtalsterapeut har jag tagit fram min egna unika metod

Sensitive High-Performance

Här blandar jag olika terapiformer med mer klassisk ledarskapsutveckling och coaching. Jag är mån om att skapa trygghet, värme och öppenhet OCH mål, driv och väg framåt för dig.

Emma Angelroth

Erfarenhet

Samtalsterapeut

Humanistiskt Lärcentrum.

Managementkonsult

Arbetade först som management konsult på ett mindre konsultbolag med inriktning på strategier, omvärldsanalys, trendspaning och företagskultur. Fördjupade mig sedan inom strategisk HR på ett stort, globalt konsultbolag.

MSc International Business and Trade

Handelshögskolan, Göteborgs Universitet.

BSc Shipping and Logistics

Chalmers Tekniska Högskola.

Vill du veta mer?

Hör av dig så bokar vi in ett möte!