Öka din Självinsikt-Självförtroende-Halmstad

Självledarskap - du behöver förstå dig själv för att kunna leda dig själv dit du vill

Att skapa inre klarhet hjälper dig att landa i vad du vill och inte vill. Det i sin tur lägger grunden för att sätta gränser och stå upp för dina behov. Du slipper lägga så mycket tid och energi på att fundera över ditt eller andras beteende. Du behöver inte känna dig så stressad, frustrerad eller vilsen för du känner dig själv på djupet samtidigt som du har verktygen för att prioritera DIG i ditt eget liv.

Exempel på områden som vi kan diskutera kan vara:

Dina tankar och föreställningar om dig själv och världen styr allt...även de du inte är medveten om.

Är du redo att investera i dig själv?

Att investera i dig själv när du känner att du fastnat är inte själviskt, det är att ta ansvar. Förändring börjar med att du vågar bryta mönstret av att klara allt själv.

Konsultationssamtal

30 min

Under 30min pratar vi om vart du står idag, vad som ställer till det för dig och vi får lära känna varandra. 

Denna kör vi alltid digitalt.

KOSTNADSFRITT

Compassionate Inner Clarity

6st x 60min samtal

För kvinnan som är trött på att jaga bekräftelse utifrån och redo att landa i en långsiktigt hållbar relation till sig själv. Utmana din inre kritiker och börja kommunicera dina behov utan att fastna i skuldkänslor.

9 450 SEK idag

3 540SEK/mån i 3mån

2 300SEK/mån i 5mån

Self Compassion Boost

Digital kurs

Djupdyk i vad självmedkänsla innebär, varför det är så viktigt och hur du kan använda dig av det för att stärka relationen till dig själv.

199 SEK

Signature Strength Bootcamp

Digital kurs

Identifiera dina unika styrkor och ta konkreta steg för att kunna använda dig av dessa i din vardag och leva mer sann mot dig själv

429 SEK

Emma Angelroth

Samtalsterapeut & Managementkonsult

Min approach handlar om att vi tillsammans går igenom dina vanor och beteenden som håller dig fast och hjälper dig skapa nya som öppnar upp för förändring.

Jag använder mig av intervjuer och kartläggning, kbt forskning, coaching samt positiv psykologi tekniker för att både stötta men också utmana dig i din resa.

Genom individuella samtal kan du få en helt anpassad process som möter dig där du är. 

Många gånger vet vi vad vi kan göra men vi saknar verktyg i hur vi får det att hända.

Genom att ha någon som backar dig under din resa blir det både lättare och roligare att göra de förändringar du drömmer om.

Du får någon som står på din sida när du tvivlar på dig själv, som kan guida dig när du känner dig förvirrad och utmanar dig när du vill ge upp.

Emma Angelroth
Vanliga frågor

Mötena sker digitalt och allt du behöver är att klicka på länken i din bokning så ses vi via webbläsaren (eller om du önskar via en app i din telefon). Genom att hålla samtal digitalt så kombineras fördelarna med att lära känna dig själv och kunna utvecklas, samtidigt som det sker på dina villkor och på en plats som passar dig.

Det är helt upp till dig. Om du vill är du välkommen att skicka ett mail inför vårt första samtal där du sammanfattar vad du vill prata om. Om inte, så börjar vi prata vid vårt första samtal och tar det därifrån. Inför vårt samtal kommer du att få ett mail med en länk för att ansluta till mötet.

Om du vill så tar jag anteckningar från vårt samtal och skickar dig en sammanfattning efteråt. Att ha möjlighet att gå tillbaka och reflektera kan för många hjälpa till i utvecklingsprocessen.

Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt 20min samtal där vi får lära känna varandra. Efter det är det upp till dig om du vill gå vidare. Du utgår ifrån dina behov och din kalender. En bra start är ofta att ses lite tätare i början för att sedan låta det gå några veckor mellan samtalen.

Ett samtal handlar om två personer. Som samtalsledare är det mitt ansvar att ställa frågor, hjälpa dig reflektera, hitta mönster och samband samt se till att vi håller en röd tråd som tar oss framåt. 

Som klient är du ansvarig för din egen utveckling. Du måste själv vilja ha förändring och utveckling, och våga vara ärlig med dig själv och med mig.

Hör av dig så bokar vi in ett möte!